Rakan Bloggers

Friday, December 9, 2011

Ben Ashaari Tanya Kenapa Blog Saya Lain Dari Yang Lain


BEN ASHAARI
Aku menyahut cabaranmu Abang Ben!
........................................................................................................................
Nak join ? Ok.. jom … Cam biasa , buat satu entri khas untuk join segmen ini ..
  1. Letak header BENASHAARI.COM
  2. Tajuk : BEN ASHAARI TANYA KENAPA BLOG SAYA LAIN DARI YANG LAIN  dan linkkan ke entri ini .
  3. Sila jelaskan kenapa blog anda tu lain dari yang lain.. Tang mana lainnya ? Tang mana bestnya ?? Haaa.. Dalam 100 patah perkataan ..
  4. Siap ? Tu jer .. Tinggalkan url entri korang di ruangan komen ini .. Tutup , jam 11 malam ini ..
Terima kasih …
........................................................................................................................








Jelaskan kenapa blog anda tu lain dari yang lain.. Tang mana lainnya? Tang mana bestnya??


Ok. This is salah satu cara aku lihat dunia. Dan aku namakan Lihat Fikir Nilai.
Sebab? Aku nak semua benda yang aku post bermanfaat kepada orang lain.

Tang mana lainnya? 


Sebab nie bukan blog stereotype. Ini adalah blog dari kacamata seorang perantau, yang banyak menghabiskan masanya berfikir. Karya pelajar Malaysia yang sedang menuntut ilmu perubatan di overseas. Sebuah blog dari seorang yang mempunyai latar belakang ketenteraan, yang berada di suasana asing.

Tang mana yang best?

Blog nie tak hanya focus on satu genre. Blog nie mempunyai pelbagai elemen. Sebuah blog yang menyentuh isu semasa, perihal kehidupan, motivasi, pelajaran, travelog, dan sebagainya. Diadun dengan cita rasa jiwa muda dan bahasa yang simple. The most important thing, blog nie adalah berdasarkan pengalaman hidup.


7 comments:

  1. tang tu diaa.. hhihii

    salam ziarah dari mutah

    ReplyDelete
  2. "Sebuah blog dari seorang yang mempunyai latar belakang ketenteraan, yang berada di suasana asing."

    um, dah macam captain lennox bunyinye. hahaha

    ReplyDelete
  3. sy datang dari Melaka nak bace blog tuan yang lain dari lain .. terima kasih berkongsi idea

    Ini lah Blog Yang Ben Ashari Pilih..Jemput lah singgah

    ReplyDelete
  4. blog ni kemas dan ada info yg sangat berguna.

    jemput singgah blog ezzat jugak ye

    http://missezzat.blogspot.com/2011/12/segmen-ben-ashaari-tanya-kenapa-blog.html

    ReplyDelete
  5. salam kenal dan follow :)

    www.akumad.com

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen yang sama .. dah follow kamu .. kalau sudi meh laa snggah blog aku and follow ler skali :) :)

    http://lifewifvanessa.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    from sabah, with love ^^

    ReplyDelete
  7. singgah dr segmen yg sama...done follow u...meh dtg blog sy plak ye...klu sudi follow kembali:)

    http://belogdaku.blogspot.com/2011/12/ben-ashaari-tanya-kenapa-blog-saya-lain.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...