Rakan Bloggers

Saturday, April 16, 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI



Klik banner for more info!


First time join segmen Bro Ben Ashaari.

Rase-rase Ben terjah ke tak blog aku neh? 
Yer la, blogger kecil-kecilan, mana big boss nak tengok sangat..

12 comments:

  1. ssalam dah follow dan komen.. jom follow dan gegarkan blog eja pulak

    http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    ReplyDelete
  2. jejak kawan di sini, kump 8 dr BA gegar lagi!

    jom gegar-gegar..............

    ReplyDelete
  3. kite gegar..gegar..gegar ke sini pula!!
    booom,kebaboooommmm....
    bergegar suda..hehehe

    ReplyDelete
  4. singgah sebentar menggegar blog ni!
    jom singgah blog kte pulak ;D

    recent post;
    ini masa depan kau

    top post ;
    ben ashaari gegar lagi

    kau silap besar

    Anwar hadi :)

    ReplyDelete
  5. gegar juga di sini...salam ziarah...

    ReplyDelete
  6. woot..woot..
    miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
    dr grup 8,no 31^^
    jom gegar belog kite jugak~
    http://heartylolipop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. gegar gegar!! kasi gegaran sampai kutub utara.. haha. salam singgah.. =)

    ReplyDelete
  8. bergegar my blog.. =)

    Esok saya follow semua blog yang gegar kat sinih.

    Hari nie busy sikit la. Ada exam. Then proses pengiraan penamaan calon pilihan raya Persatuan Mahasiswa Malaysia kat Irbid nie plak..

    Hari yang busy.. huhu

    ReplyDelete
  9. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni…entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu…ngee..

    ReplyDelete
  10. http://natasyaeve.blogspot.com/2011/04/mari-kita-terjah-blog-sini-d.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...